Siirry suoraan sisältöön
Robellas cafe tarjoili monia tuotteita.

Robellas cafe

Robellas cafe oli idyllinen kahvila vanhassa huvilassa. Kahvila sijaitsi Laturikuja 10 Espoon kaupungissa. Valikoimaan kuuluivat itse leivotut tuotteet sekä erilaiset kahvit ja teet. Arkisin Robellas cafeessa oli tarjolla lounas. Lisäksi valikoimaan kuului brunssi. Vuonna 2020 marraskuussa Robellas cafeen henkilökunta kiitti asiakkaitaan ja ilmoitti sulkevansa ovet pysyvästi Facebook-päivityksessään. Asiakkaat jäivät kaipaamaan idyllistä kahvilaa ja sen maistuvia tuotteita.

Robellas cafe sai tilalleen Villa Lillan

Villa Lilla on aloittanut toimintansa Robellas cafeen entisissä tiloissa. Villa Lillassa on mahdollista ruokailla lounasaikaan, sekä keskiviikosta lauantaihin a la carte -listan ruokia. Brunssi on tarjolla lauantaisin. Villa Lillan valikoimaan kuuluvat myös viinit. Villa Lillan ideana on valmistaa ruokaa, joka maistuu vauvasta vaariin ja on sellaista, jota ei kotona tule normaalisti valmistettua.

Espoo ravintolat tarjoavat jokaisen asiakkaan makuun sopivan vaihtoehdon. Espoo on elävä kaupunki ja aina löytyy ravintola, joka on auki. Etsitpä sitten aamupalapaikkaa tai illallista tarjoavaa ravintolaa. Espoo on tunnetusti kaiken ikäisten kaupunki ja myös ravintoloista löytyy paljon lapsiystävällisiä paikkoja. Espoon ravintoloissa on panostettu myös visuaaliseen ilmeeseen ja tästä Villa Lilla on hyvä esimerkki.

Jäitkö kaipaamaan Robellas cafeeta?

Jos vastasit kyllä, sinun olisi hyvä käydä tutustumassa Villa Lillaan. Villa Lilla ei Robellas cafeelle häviä tunnelmassa ja tarjoiluissaan. Espoon kaupungissa on myös laajasti muita kahviloita ja ravintoloita, kenties löydät niiden joukosta itsellesi uuden suosikin Robellas cafeen tilalle. Se selviää vain kokeilemalla käydä ruokailemassa.

Avainsanat: