Siirry suoraan sisältöön

Espoon paras ravintola

Kokki ja ruoka-aineet.

Espoon paras ravintola riippuu tietenkin jokaisen syöjän omasta mielipiteestä. Erityisen paljon suosiota ja tunnustusta on kuitenkin saanut Bistro O Mat, joka onkin valittu Suomen 22. parhaaksi ravintolaksi vuonna 2021 Viisi tähteä -median valitsemana. Espoon Tapiolassa sijaitseva ravintola sijaitsee vain noin 15 minuutin ajomatkan päässä Espoon keskuksesta. Bistro O Mat tarjoaa herkullisen menun, brunssin, take away -annoksia, cocktaileja sekä viinejä.

Espoon paras ravintola tarjoaa modernia ruokaa

Bistro O Mat tarjoaa ruokaa nykyaikaiseen tyyliin, mutta kuitenkin pohjoismaisen ja ranskalaisen keittiön perinteisillä valmistusmenetelmillä. Ravintola käyttää kauden parhaita raaka-aineita ja suosii niissä tuotteita kotimaisilta luomutuottajilta. Ravintolassa on päivittäin saatavilla useita erilaisia annoksia, joiden valikoima on monipuolinen. Tarjolla voi olla esimerkiksi kuohkeaa maa-artisokkakeittoa ja vaikkapa uuniperuna kylmäsavuporotäytteellä vihreän salaatin kanssa.

Ravintola tarjoaa vaihtoehtoja monipuolisesti eri ruokavalioille ja esimerkiksi lounaalla salaatista on aina mahdollisuus saada kasvis- tai vegaaninen annos. Monet Espoo ravintolat Bistro O Mat mukaan luettuna tarjoavat myös viinejä. Bistro O Matin viinilistalla on pääasiassa eurooppalaisia viinejä, mutta myös harvinaisuuksia. Lisäksi se tarjoaa esimerkiksi herkullisen sunnuntaibrunssin.

Nouda ruokaa tai varaa pöytä

Ravintolasta voi myös tilata take away lounasta, brunssia tai ala cartea. Ravintolasta voi tilata ja noutaa ruokaa tai käyttää Wolt -palvelua. Lisäksi sieltä on myös mahdollista varata pöytä, mutta sinne voi tietenkin tulla syömään myös ilman pöytävarausta esimerkiksi lounasta, jota tarjoillaan maanantaista perjantaihin kello 11–15.

Avainsanat: