Espoo ravintolat - löydä omat suosikkisi

Espoo tunnetaan vilkkaana ja eläväisenä kaupunkina, josta löytyy paljon mukavaa tekemistä kaikenikäisille ihmisille. Espoo onkin hyvä paikka asua ja elää, mutta myös matkailla. Kiireisen päivän kesken on mukavaa pysähtyä maittavalle lounaalle tai illallistaa pitkän kaavan mukaan. Monet ravintolat Espoossa avaavat ovensa jo varhain. Useasta ravintolasta saa niin aamupalaa, lounasta kuin illallistakin. Sen lisäksi ravintoloihin voi poiketa esimerkiksi pikaiselle välipalalle tai juomaan vaikka kupin kahvia. Ravintolatarjonta on monipuolinen ja suuri osa ravintoloista on myös lapsiystävällisiä. Tämä tarkoittaa sitä, että pienetkin lapset huomioidaan esimerkiksi lasten omilla ruokalistoilla ja leikkipaikoilla.

Parhaimmat Espoo ravintolat löytyvät kuluttajien suosituksiin tutustumalla. Monet matkailusivustot kuin myös sosiaalinen media ovat hyviä paikkoja löytää suosituksia. Kun etsinnässä on paras ravintola Espoo -alueelta, kannattaa kääntyä netin puoleen.

Espoo ravintolat

Ravintola Espoo - kauppakeskus Entresse

Espoon keskuksen kauppakeskus Entresse tarjoaa monia hyviä ruokapaikkoja kaikkiin makuihin. Entresseen voi pysähtyä nauttimaan kasvisruoasta tai täyttää vatsansa liharuoalla. Myös eksoottisia vaihtoehtoja on tarjolla. Entressessä voi nauttia vaikkapa kiinalaisesta tai japanilaisesta ruoasta, kuten sushista.

Jos tavoitteena on käydä syömässä nopea lounas, on silloin syytä kääntyä pikaruokapaikkojen puoleen. Lounas Espoo -alueella onnistuu helposti vaikkapa Subwayn leivistä nauttien tai Pizza Hutin lounaalla pyörähtäen. Kaikki Entressen ravintolat tarjoavat ruokaa lounasaikaan, joten Entresse on loistava paikka niin työntekijöille kuin kauppakeskuksen kaupoissa ostoksilla pyöriville.

Espoo ravintolat

Espoon parhaat brunssipaikat

Espoon keskus tarjoaa runsaasti erilaisia ravintoloita, joihin voi pistäytyä brunssille. Brunssia ei siis tarvitse enää kattaa itse, vaan joskus on mukavaa vain istua valmiiseen pöytään ja nauttia valmiiksi eteen tarjoilluista herkuista. Deliroom Ukkohauen brunssi tunnetaan erityisen laadukkaana. Sunnuntain brunssi Espoo paikaksi voikin siis helposti valikoitua Deliroom Ukkohauki.

Brunssi Espoo maistuu myös kahvilan tyylisessä miljöössä. Robellas Cafe on saanut kiitosta sen loistavasta brunssista, josta ei tarjottavaa puutu. Robellas Cafe tarjoaa brunssin viikonloppuna. Brunssiin on panostettu, joten se sopii niin kasvissyöjille kuin sekasyöjille. Tarjolla on myös erilaisista allergioista ja yliherkkyyksistä kärsiville sopivia ruokia. Nämä ruoat ovat esimerkiksi gluteenittomia tai laktoosittomia.

Ravintolat Espoossa - perinneruokaa tarjolla

Monelle voi tulla yllätyksenä se, että Espoosta voi löytää jopa perinneruokia. Monet ravintolat Espoossa tarjoilevatkin perinneruokia yhä tänä päivänä. Entisaikoihin espoolaisissa kotitalouksissa syötiin paljon perunaa ja silakkaa. Myös muut kalaruoat, juustotangot ja ludivedo ovat espoolaisia perinneruokia. Moni lounas Espoo tarjoaa kalavaihtoehdon yhä nykyään. Myös brunssi Espoo antaa mahdollisuuden tutustua niin kalaruokiin kuin muihinkin espoolaisiin herkkuihin. Muun muassa juustotangot kuuluvat olennaisena osana brunssiin.

Monet Espoo ravintolat haluavat pitää yllä perinteitä. Espoossa meri on lähellä, joten kalaa syödään paljon. Se näkyy ravintoloiden tarjonnassa, josta löytyy monia eri kala-annoksia. Kala ei siis suinkaan ole Espoossa kallista viikonloppujen ja juhlapyhien ruokaa, vaan tavallista arkiruokaa. Lähes kaikki ravintolat Espoossa tarjoavat kalaa monessa eri muodossa niin annoksina kuin myös vaikkapa pitsassakin.