Siirry suoraan sisältöön
Espoon asuinalueet

Espoon asuinalueet esittelyssä

Espoon asuinalueet jakaantuvat erilaisiin suuralueisiin, joita on yhteensä 7 kappaletta. Nämä alueet ovat Tapiola, Matikylä, Espoonlahti, Kauklahti, Leppävaara, Pohjois-Espoo sekä Vanha-Espoo. Jokaisella alueella on omanlainen leimansa, joten Espoo on lopulta hyvin monimuotoinen kaupunki. Alueet jakaantuvat sekä merellisiin asuinalueisiin että metsäisiin alueisiin. Lisäksi Espoossa on paljon suuria kauppakeskuksia, joten kaupunkielämän palveluista on helppo päästä nauttimaan, mikäli niin haluaa.

Espoon asuinalueet perheille

Monet perheet varmasti miettivät muuttoa Espooseen ja sitä, miten eri asuinalueet soveltuvat lapsille. Lähtökohtaisesti voidaan sanoa, että kaikki Espoon asuinalueet sopivat erinomaisesti lapsiperheille. Tarjolla on paljon erilaisia palveluita, jotka ovat tärkeitä lapsille ja heidän perheilleen. Harrastusmahdollisuuksia löytyy todella paljon, joten lapsilla on paljon erilaisia mahdollisuuksia harrastaa.

Espoon keskus suosittelee lapsiperheille erityisesti Kauklahtea, joka on erityisen suosittu lapsiperheiden parissa. Sen etuja on siinä, että Kauklahdessa erityisesti luonto pääsee oikeuksiinsa. Alueella on kaksi jokea, joiden rannoilla on paljon nähtävää. Huomioitavaa on se, että alueella asuvista perheillä 40 prosentilla on lapsia, mikä kertoo paljon siitä, minkälaiset ihmiset alueelle muuttavat.

Löydä oma kotisi Espoosta

Espoo on hyvä vaihtoehto asuinkaupungiksi pääkaupunkiseudulla. Hyvää Espoossa on se, että asuntojen hinnat ovat edullisemmat kuin Helsingissä. Vaikka palvelut eivät ole aivan yhtä hyvät kuin Helsingissä, kattavan julkisen liikenteen ansiosta pääkaupungin palvelut ovat erittäin lähellä. Jos olet pohtimassa muuttoa pääkaupunkiseudulle, Espoota on helppo suositella kaikille.

Avainsanat: